Hopp til hovedinnhold (trykk enter)
Arkivplan.no
Printer-ikon Utskriftsvennlig versjon

Arkivutviklingsplaner

Post/arkivtjenesten i Drangedal kommune har i 2022 igangsatt og jobber med flere prosjekter for å heve kvaliteten på de tjenester seksjonen leverer: 

Prosjekt rutinebeskrivelser for kommunens enheter - Post/arkiv og kommunens enheter. Arbeidet med rutineoppdatering avventes til etter nytt sak-/arkivsystem er innført våren 2023. 

Prosjekt lage nye arkivplan for Drangedal kommune - Post/arkiv og IKA Kongsberg. Et prosjekt som stadig er under arbeid, da arkivplanen er et levende dokument. 

Prosjekt ordne og avlevere papirarkiv Drangedal kommune - Post/arkiv - Kartlegging i samarbeide med IKA Kongsberg fullført i 2022. Avlevering av papirarkiv til IKA Kongsberg utført august/september 2022.

Prosjekt avslutte og avlevering elektroniske fagsystem Drangedal kommune - Under arbeide, planlagt avlevering 2023-2024. Systemkoordinator i samarbeide med IKA Kongsberg, IKT og Post/arkiv (Veileder for deponering av elektronisk skapte arkiv)

Prosjekt opplæring og oppfriskning i bruk av P360 - (forsinket pga. Korona og lite ressurser) Post/arkiv. Pga. innføringen av nytt sak-/arkivsystem utgår dette prosjektet.

Prosjekt BK-plan - (gjennomført vår/sommer 2022) - Samarbeide med enheter - gjennomgang av B/K planen med den enkelte fagenhet.

Prosjekt ansvar og rollefordeling - blant annet rolleavklaring arkivleder. Post/arkiv, enhetsleder og kommunedirektør.

Prosjekt nytt elektroniske sak- og arkivsystem - Grenlandssamarbeid -  System blir valgt høsten 2022 og planlagt innføring i juni 2023. Rutinesamarbeid med følgende kommuner : Bamble, Kragerø, Siljan, Skien, Porsgrunn og Larvik.

 

Laster...